In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

zondag, maart 11, 2007

Vóór ik ook de computer in een doos opberg…. Nog een laatste blogspot-verhaaltje vanuit Bras d’Asse.
De voorbije week en weekend zijn voorbijgevlogen… Rustig genieten van de berg is er bijna niet meer van gekomen (daar zat het weer ook voor iets tussen.)
à Belgen op bezoek… met een bijzondere missie. Deze zomer mag Bras d’Asse zich aan een groots trouwfeest verwachten…een mobilhome vol dozen werd hier alvast gestockeerd en de bubbels al voorgeproefd… De zon straalde, de gitaar bij de hand, en alweer picknick onder de middag…
à Toen we naar Valensole gingen, heb ik al even gevoeld hoe het zal zijn om terug op vlakke bodem te rijden. Geweldig, zo’n plateau, waar in de verte de bergentoppen uitsteken als zijn het kleine heuvels. De reden van ons ritje was niet echt toeristisch… Seppe geeft er blijkbaar de voorkeur aan om zijn melktanden in stukjes te verliezen…en dit ook nog op zijn verjaardag.
….wordt vervolgd, de livebox moet terug naar de winkel…

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hoi, Wij hopen dat jullie vlug weer aangepast geraken aan het leven in ons stresserende "belgenlandje".
Voor de koters zal het zeker niet eenvoudig zijn!
Groetjes van de glimwormfanaten.

6:12 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home