In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

zondag, maart 05, 2006

week 5;
Hallo daar,
Weer een week voorbij. Den tijd gaat hier snel.
Roel heeft al een deel van de week verteld, dus nu deel 2; onder het motto "het kan niet állemaal meezitten".
Ons busje heeft het nl. wat laten afweten en logeert tot dinsdag in een duur 'Hotel des voitures'. Het heeft ook zijn positieve kanten; we kunnen nergens geld gaan op doen en het is goed voor de conditie. Gelukkig hebben we genoeg voorraad van eten en gas. Darmgas is ook geen probleem.
Leuk is ook dat onze onderburen (op de weg naar beneden) paarden houden en dresseren. We zijn er welkom om naar de oefeningen te gaan kijken wat we natuurlijk ook al gedaan hebben.
En op zaterdag 'caravan' (Jef) of beter gezegd carnaval op school en Seppe mag eindelijk eens mee. Seppe als 'matador' en Jef als 'zorro'. We maken een stoet in het dorpje en spelen en eten wat op school. Leuk om te zien dat Jef speelt met kindjes van zijn klas. Zijn vriendje Dorian vertelt thuis veel over Jef. De eerste dag dacht hij dat Jef amerikaan was, de tweede dag was hij thuis gaan vertellen dat Jef misschien wel Canadees was en hij niets verstond van wat Jef allemaal vertelde. Maar ze geven er blijkbaar niet om. Seppe vond het echt wel leuk op school. Eerst stoer met zijn broer en daarna kon hij de speelkoer wel alleen aan.
Op de berg hebben we nog wat verder gewerkt aan de kamer en de bar. We willen vóór ons vertrek naar België (15/03--21/03) nog een aantal dingen af hebben, dus zijn we wat in actie geschoten.
En in het zonnetje luieren zat er vandaag niet in, een koude felle wind. das ewa anders dan voorheen zulle.
tot volgend verhaaltje, groetjes Annelies

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

haast u maar met die bar!

5:44 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

van 15 tot 21 maart? dus van de woensdag tot de dinsdag? Waar gaan jullie logeren? Ik wil jullie ook zo geiren nog ne keer zien... Dat moet toch lukken?
Jo

7:25 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home