In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

zondag, mei 28, 2006

Vakantie!

Vorge week was het voor de Jef en Seppe net vakantie! Thierry en Adinda en dochtertje Ella zijn hier immers op reis in het vakantiehuisje van marie-Louise in Bras d'asse (haar opa en oma komen ook een weekje mee), en de liefde tussen haar en Jef is groot! Zeer groot zelfs, want elke middag vraagt Jef of hij bij Ella mag gaan spelen. Natuurlijk mag dat! Zeker wanneer het 25 graden is en de zon fel schijnt. Marie-Louise heeft namelijk een zwembad en dat wordt door onze kids gesmaakt. Het water in het zwembad is wel nog een beetje koud (is vorige week pas gevuld) maar zowel Ella als Jef en Seppe trekken hun daar geen k**ten van aan! Papa Thierry is iets voorzichtiger, en ik, ik ben daar aan het werken, dus zwemmen zal voor een andere keer zijn! Later op de week worden de temperaturen nog iets heviger en wordt het koude water al iets meer geapprecieerd!
Ondertussen komen ook Wim, Annie, suzy en JefII aan. Ook zij komen om te werken, meerbepaald de elektriciteit rond het zwembad. Het wordt daar een leuke boel. We barbequen samen in Le Vieux Village en drinken geregeld eens een pinke tegen de groten dorst (merci Wim voor de vele pintjes! Ik weet dat ik uwen voorraad heb opgedronken, maar 't was dan ook gevoelig werm, niwaur!).
Deze week zijn oma en opa vogeltjes op bezoek; het relaas volgt volgende week.
Zeer warme groeten aan het koude en vooral natte noorden!
Raoul

5 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Awel da is nu télèpatie sé...
Vanmorgen had ik nog overleg met Zus of er in Bras d'asse nog wel leven was?!
We waren in ons klasje oprecht ongerust over het uitblijven van vervolgverhalen....
Gelukkig zijn ze er met deze weer...
Ene... 'k zou toch maar eens overwegen om daar nog een jaartje te blijven wonen...
Greetz,
Steven en Co

9:03 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Helaba

wij tellen de dagen af hoor ! Nog 3 keer slapen ... en we komen af. Hilke popelt al om haar neefjes terug te zien, ze weet alleen nog niet goed hoeveel paar schoenen ze moet meenemen. Bij nader inzien had Imelda een betere keuze geweest.

heel veel groetjes en tot heel binnenkort
Heidi

10:32 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo, vrolijke bende. Blij om op deze manier jullie te kunnen blijven volgen.Zo'n verblijf met aangename mensen is een hehaling waard.
Suzy

2:53 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Interesting site. Useful information. Bookmarked.
»

11:38 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

5:10 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home