In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

dinsdag, mei 16, 2006

Het is dinsdagavond.
Deze morgen zijn oma en opa, Manu en Joske terug naar België vertrokken.
Ook al gingen de vrouwen niet vertrekken vóór ze een spelletje petanque konden winnen... Maar de belgische biertjes waren op en een klas duitse leerlingen komt in de plaats. Dus er zat niets anders op dan vertrekken.
Wij verhuizen terug naar het huisje en genieten nog even van de complete rust op ons terras, met wat duitse grapjes en pogingen om de duitse taal terug te vinden.
De spaghetti die Manu en opa, Joske en oma hebben klaargemaakt staat al klaar voor hun aankomst. Wij hebben al geproefd, en hmmmm lekker.
Met Jef en Seppe alles nog steeds ok.
Manu en Jef hebben aan de kerk de wacht gehouden voor de everzwijnen, met mes en speer klaar om voor avondeten te zorgen.
Seppe is met zijn "wa ha ghij doen?"- vragen steeds in de buurt. Heeft een koppeke om u tegen te zeggen. En blijft een liefdevolle kusjesgever.

groetjes Annelies en co

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ben volledig akkoord dat elegantie een meerwaarde geeft aan petanquevrouwen, maar efficientie is ook nooit te versmaden.
affijn oefening baart kunst, alzo weten onze vrouwen wat te doen en is er nog veel werk aan de winkel.
t' Was toch plezant altijd mogen winnen.

7:30 p.m.

 
Anonymous Anoniem said...

What a great site, how do you build such a cool site, its excellent.
»

11:37 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

5:10 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home