In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

zondag, april 16, 2006

een paasverhaaltje...
Nu de paasklokken hier zijn voorbijgevlogen en het in "la douce France" vakantie is... is er even wat tijd om ons 'dagboek' verder te schrijven.
Jammer genoeg zal het een verhaaltje zonder illustraties zijn want het fototoestel laat het wat afweten.
De eerste week van de paasvakantie...
Een zootje vanalles; werkende zielen, viltende goedgeluimde vrouwen, toeristen van het eerste uur en sportievelingen allemaal bij elkaar. Eén ding hadden ze wel gemeen... een aperitiefke kan er bij iedereen goed in. Vóór elks vertrek kwamen er nog lege flessen tot in de keuken, van de tussendrinkers.
Het was ook "lekke wammer hé" (Seppe).
Er zijn hier al enkele rode kreeften naar België terug vertrokken.
DE 2de week zaten we hier met wat minder volk, en daarom hebben Frits en Anny gezorgd voor "biefstuk friet!" De dag nadien zat ik met "heimwee naar huis" van Will Tura in mijn hoofd, hoe zou dat nou komen? Gelukkig dat we de dagen voor- en nadien ook superlekker eten voorgeschoteld krijgen, maar der gaat toch niets boven nen goeien biefstuk-friet! Merci Anny! Merci de Frits! (en niet alleen voor de frietjes!)
Allez, tot binnenkort! Nog een weekje en we zijn hier weer alleen, dan komen we vanzelf vaker achter de computer zitten!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Jaja fritjes kunnen lekker zijn...
Toch pech van die fotokes hé...maar volgende week zijn de digitale camera's in reklaam in den aldi...

greets uit den Belgiek
steven

10:51 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home