In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

dinsdag, maart 21, 2006

Het trouwfeest

Wij dus naar België, want een trouwfeest moogt ge niet zomaar links laten liggen.
In Frankrijk zijn we al wat afstanden gewoon, maar Ardooie, dat is heeeel ver! Zeker als den E17 tussen Gent en Nazareth geblokkeerd zit als een geconstipeerde olifant, best te mijden dus, maar onmogelijk aan te ontsnappen, als ge der eenmaal inzit.
Een uurenhalf te laat aangekomen.
Ter plaatse een vree wijze trouwpartij meegemaakt, met zeer lekker eten (walking dinner, dames en heren!) Een neig discogroepke en veel ambiance! Ik heb zelfs meegezongen tijdens een van de vele hits, die mij, door enkele blackouts, nu niet meer te binnenschieten. En succes, dannek daarmee heb gehad! Gelukkig dat de hapjes bloemkool nog niet waren afgeruimd!
Wie wou er bob zijn? Ik had als eerste de grond getikt, en was ook het snelst in de wind, toen waren ze nog met 3! Russische roulette op nen trouw is totally not done, maar als een deus ex magina heeft den drank zelf voor de oplossing gezorgd! Na enkele bleke 10-minuutjes heeft bob 3 groggy wezens veilig naar huis gebracht! Thanks BOB.
And special thanks to Kurt en Friedel: it was big fun!!!!!