In de prachtige omgeving van de Provence, op 25km van het Lac de St.-Croix en de Gorges du Verdon ligt een klein dorpje Bras d’Asse. Hier gaan wij 6 maanden wonen, werken en hopelijk veel bezoek ontvangen! Kom gerust even langs!

zondag, september 24, 2006

Al voor ik mij begeef vóór de TV om naar de soap “l’Urgence” te kijken en daarna nog een boekje “Les Femmes en Blanc” lees heb ik nog tijd voor een blogspot verhaal.
Als ik zo hoor is het goede weer even in België en regent het hier vollen bak. Maar voorlopig zien we het nog positief, het is ’t schijnt goed voor de champignons (al hebben we er vandaag geen gevonden), en ik zag ook 2 gelukzoekers op slakkenjacht hier op de berg.
Jef en Seppe zijn volop aan het bouwen en werken, hun fantasie kan niet op en ook de regen houdt hen niet tegen. Super dus.
Jef is vanaf deze week lid van de voetbalclub van Mezel. Fier als een gieter met een echte voetbalkabas en co… Foto’s en wedstrijdverhalen volgen nog…
Het verhaal van Roel is werken, werken, werken. In de week op zijn werk en in het weekend bij Marie- Louise. Maar toch nog altijd op zijn Provençaals. Dik in orde dus.
Ondertussen hebben ook Mark en Nancy de berg verlaten na een rustgevende en deugddoende vakantie van 10 dagen.
Aperitieven als de zon nog schijnt en eindigen met een mooie sterrenhemel, dat kan alleen maar goed zijn. En nu weten we ook dat de Verdon nog langs een andere spannende kant te bewandelen is…

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ik krijg al goesting om nog eens bij jullie op bezoek te komen... En de "spannende kant" van de Verdon te ontdekken!
Geniet ervan hé

Groetjes,
Katleen

11:35 a.m.

 
Anonymous Anoniem said...

Hey schonen broer en zus
en heldhaftige neefjes, ik volg weer graag jullie verhalen en merk dat jullie het daar naar jullie zin hebben. Geniet ervan, niet teveel werken en Jef veel goals maken hé.

groetjes
Heidi

11:35 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home